Velkommen til Danmarks nye madportal


Her ville du finde de lækreste opskrifter og inspiration til verdens gastronomisk udfoldelser.

Portalen vil løbende udbygges og udvikles, i samarbejde med brugernes feedback.

Kylling m/spinat

Personer:4
Land:Ukendt
IngredienserFremgangsmåde
4-6 kyllingebryststykker
300 gr. frisk spinat. Grofthakket
1 bndt. forårsløg
madfløde
chilisauce (kraft)
1 lille bæger cremefraiche
olivenolie
Varm ovnen op til 200 gr.
Skyl og hak spinaten groft med en kniv. Skyl og skær forårsløgene i ringe. Rør 1/2 dl madfløde og 1/2 dl chilisauce sammen og bland det med spinat og forårsløg i et ildfast fad.
Bland 1 dl. madfløde med cremefraiche, tilsæt evt. lidt vand, og hæld det hen over spinatblandingen.

Del evt. kyllingestykkerne i halve.

Lav en blanding af olivenolie og chilisauce og vend kyllinge stykkerne heri. Læg dem over spinaten.
 Gode materialer
Lækre opskrifter - 2017