Velkommen til Danmarks nye madportal


Her ville du finde de lækreste opskrifter og inspiration til verdens gastronomisk udfoldelser.

Portalen vil løbende udbygges og udvikles, i samarbejde med brugernes feedback.

Braiseret kylling m/ingefær

Personer:2
Land:Ukendt
IngredienserFremgangsmåde
2 spsk. olie
300g kyllingebryst i strimler
1 rød og 1 grøn peber
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk. fint revet frisk ingefær
1 spsk. mizena
3 spsk. soyasovs
3 dl hønsebouiææon
Skær peberfrugterne i tern og løget i fine både.
Opvarm olien på en pande og lynsteg kyllingekødet til det er brunt. Tag kødet af panden.

Kom peberfrugter, løg, hvidløg og ingefær på panden steg dette i ca. 4 min. Rør maizena, soyasovs og bouillon sammen med grøntsagerne og tilsæt så køddet. Lad alt koge et par minutter under konstant omrøring og smag retten til.

Servering

Server med ris.
 Gode materialer
Lækre opskrifter - 2017