Velkommen til Danmarks nye madportal


Her ville du finde de lækreste opskrifter og inspiration til verdens gastronomisk udfoldelser.

Portalen vil løbende udbygges og udvikles, i samarbejde med brugernes feedback.

Acapulcokylling

Personer:3
Land:Ukendt
IngredienserFremgangsmåde
5 dl. vand, 1 stk. hønsebouillon
500 g. kyllingebryst, 1 løg
4-5 dl. sherryeddike, 1 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg, 2 tsk. spidskommen
1 rød og 1 gul peberfrugt
2 spsk. hakket jalapeno
1/2 pose frisk legro koriander
1. Bring bouillon i kog. Tilsæt kylling, finthakket løg, sherryvin-eddike, hakket hvidløg, olivenolie og kommen. Lad det simre ved lav varme, til kyllingen er færdigkogt (ca. 15 min.) Tag kylling og løg op af væden og læg det i en skål sammen med peberfrugter i skiver.

2. Lad væden koge videre, til den ewr svundet ind til ca. det halve af udgangspunktet. Hæld denne sauce over kyllingblandingen og stil den køligt i en halv time.

3. Tilsæt hakket koriander til kyllingblandingen og køl det ned i 4 timer eller natten over. Herefter skæres kyllingkødet i skiver og fordeles sammen med marinaden og de marinerede grøntsager på tallerkner.

Servering

Server gerne tortillachips til
 Gode materialer
Lækre opskrifter - 2017