Velkommen til Danmarks nye madportal


Her ville du finde de lækreste opskrifter og inspiration til verdens gastronomisk udfoldelser.

Portalen vil løbende udbygges og udvikles, i samarbejde med brugernes feedback.

Marinert svinemørbrad

Personer:4
Land:Ukendt
IngredienserFremgangsmåde
0.5 dl. Soja
1 dl. Olie
0.5 dl. Akaciehonning
1 knsp. Chili stærk, stødt
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Bland ingredienserne til marinaden sammen og hæld det i en plastikpose. Kom kødet i og luk. Lad det marinere i min. 2 timer og gerne natten over.

Opvarm ovnen til 200 grader C og steg kødet i ca 30 minutter. Overhæld kødet med marinaden jævnligt.

Stegeskyen/marinaden bliver til en lækker sauce hvis den koges op med 200 g flødeost og jævnes lidt.
 Gode materialer
Lækre opskrifter - 2017