Velkommen til Danmarks nye madportal


Her ville du finde de lækreste opskrifter og inspiration til verdens gastronomisk udfoldelser.

Portalen vil løbende udbygges og udvikles, i samarbejde med brugernes feedback.

Andbryst med appelsin

Personer:3
Land:Ukendt
IngredienserFremgangsmåde
2 andebrystfileter a ca. 300 g.
salt
peber

2 appelsiner
4 dl. andebouillon
0.5 dl. tør hvidvin
2 tsk. majsstivelse

2 appelsiner i skiver
smør
Skindsiden af andebrystfileterne ridses. Kødet steges på en pande, først med skindsiden nedad ca. 10 min., derefter ca. 8 min. med kødsiden ned. Kødet hviler, mens saucen tilberedes.

Sauce:
Den fintskårne appelsinskal af den ene appelsin koges ca. 5 minutter i vand og afdryppes.

2-3 spsk stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft af 2 appelsiner, vin og andebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind.

Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber.

De 2 sidste appelsiner fileteres og steges let på en pande i lidt smør.

Anden serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal.
 Gode materialer
Lækre opskrifter - 2017