Velkommen til Danmarks nye madportal


Her ville du finde de lækreste opskrifter og inspiration til verdens gastronomisk udfoldelser.

Portalen vil løbende udbygges og udvikles, i samarbejde med brugernes feedback.

Oksekød med grøn karrypasta

Personer:4
Land:Thailand (Siam)
IngredienserFremgangsmåde
12 baby aubergine, ca. 300 g
2 løg
400 g. skært oksekød
2 friske, røde chilier
2 friske, grønne chilier

2 spsk. olie
2 spsk. Grøn karrypasta
1 dåse kokosmælk
2 spsk. Fiske sauce (Nam pla)
1 tsk. Kokossukker
3 cm. ingefær
4 Kaffir limeblade

Pynt:
Basilikum blade
Skær auberginerne i små både Pil løget. Skær løget i skiver og kødet i tynde strimler. Hak chilierne fint.

Opvarm en wok og slyng olien rundt. Svits karrypasta ½ minut.
Tilsæt oksekød.
Svits det, til det er brunet (evt. ad to omgange afhængig af størrelsen af Deres wok)

Rør kokosmælk, fiskesauce og kokossukker i.

Kog op og tilsæt aubergine, løg, chili, ingefær og Kaffir limeblade. Småkog i 5 minutter.

Smag til med ekstra fiske sauce.

Servér reten rygende varm, pyntet med basilikum blade.
Spis jasmin ris til.
 Gode materialer
Lækre opskrifter - 2017