Velkommen til Danmarks nye madportal


Her ville du finde de lækreste opskrifter og inspiration til verdens gastronomisk udfoldelser.

Portalen vil løbende udbygges og udvikles, i samarbejde med brugernes feedback.

Kålgryde med oksekød

Personer:4
Land:Ukendt
IngredienserFremgangsmåde
½ dl olivenolie
1 kg hvidkål
3 løg
2 røde og 2 grønne peberfrugter
500 g oksebryst uden ben
salt
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand
Skær alle urterne og kødet i terninger. Varm olie i en gryde og rist kød, løg og peberfrugt over stærk varme. Rør de hakkede tomater i sammen med saften fra dåsen og vandet og balnd godt rundt. Drys med salt og vend kålen i lidt efter lidt, efterhånden som den falder sammen. Læg låg over og lad retten småkoge i 1½ time. Rør af og til. Server med grovbrød og stærk sennep.
 Gode materialer
Lækre opskrifter - 2017