Velkommen til Danmarks nye madportal


Her ville du finde de lækreste opskrifter og inspiration til verdens gastronomisk udfoldelser.

Portalen vil løbende udbygges og udvikles, i samarbejde med brugernes feedback.

Havtaskehale i baconsvøb med rødløgskompot

Personer:4
Land:Ukendt
IngredienserFremgangsmåde
1 pk bacon
5 stk rødløg
1 bundt forårsløg
1 dl rødvinseddike
1 spsk sukker
100 g smør
olie
salt og peber
600 g havtaskehale
Havtaskehaler: Skær fileterne fri af midterbenet og fjern hinden (hvis det ikke allerede er gjort). Skær fileterne i mindre stykker og vikl et stykke bacon om hvert stykke. Krydr med peber og en lille smule salt. Steges i ca. 2 min. på hver side, hvorefter de tages af panden og gerne må hvile i 5 min. inden servering. Resten af baconskiverne steges sprøde og bruges til pynt.

Kompot: Rødløgene skæres i både og sauteres i en gryde med lidt olie. Tilsæt rødvinseddike og lad retten koge til eddiken er væk. Tilsæt herefter 1 bundt snittede forårsløg, sukker og smør. Smag retten til med salt og peber.
 Gode materialer
Lækre opskrifter - 2017